Pakkasta täällä vähän tyhjennelty tänään....Punaisia viinimarjoja ja mustikoita laitoin tuohon piirakkaan, maistui kyllä. Ja ihan peruskakku, kaakaojauhetta vähän sekaan.

Eilen oli sitten koulujen päättäjäiset. Nuoremman kanssa lähdettiin kahdeksaksi kirkkoon. Kyllä oli haikeaa. Kutosluokka päättyi. Enään ei ole koulun kevätjuhlia meillä. Varsinkin kun laulettiin tämä Jäähyväiset niin kyynelhän siinä silmäkulmaan tuli: Turvallista matkaa...Pojalle oli yöllä noussut kuume että melko väsyneessä kunnossa tuo oli. Halusi itse mennä päättäjäisiin. Eli eilinen sujui hänellä sitten sohvalla maaten/nukkuen  ja tv:tä katsellen.

Vanhempi lähti kympille kouluun. Nyt oli sitten lukion ensimmäinen kevätjuhla. Puku päällä lähti, niin komea että. Kyllä puku tekee miehen!

Itse olen ollut tosi väsynyt, tietenkin tuo lääkekuurikin vaikuttaa. Tänään olen sitten jotain saanut aikaiseksi. Huomenna alkaa melko puserrus töissä. Neljä viikkoa lomaan. Minun sijainen jäi lomalle. Perjantaina oloitti kesälomansijainen, nuori tyttö joka oli todella pätevä!!! Huomenna aloittaa toinen vähän iäkkäämpi sijainen jolla on kokemusta enemmän.  Sijaisten opettaminen vie melko paljon energiaa kun se kaikki pitää tehdä periaatteessa "omien" töiden lisäksi. Mutta toisaalta pidän siitä. Väsyttää vaan.