Tuossa tasan viikko sitten otettu kuva. Poika halusi että kuvaan hyppyä. Vähän oli vaikeaa ajoituksen kanssa. Muutama kymmenen kuvaa tuli otettua. Kuva on maalta, siellä on trampoliini. Ja polttopuita. Leirikoululaisella kaikki ok, illalla viestiteltiin. Oli käynyt uimassa että talviturkki on sitten mennyt.  Tänään vielä viestitellään ja huomennahan poika jo tulee kotiin!

Töihin menin kuuteen. En saanut nukuttua pidempään. Työvuorolistassa luki kyllä alkamisajankohtana klo 8. Mutta kun töitä oli niin mikäs siinä. Pääasiassa siirtelin tavaroita paikasta toiseen. Uuden työvuorolistan sain tehtyä. Siinä meni vähän pitempään kun oli jo kesälomansijaisetkin mukana. Piti miettiä perehdytyksiä sunmuuta. Vanhempi poika, 17v, tulee meille kiireapulaiseksi. Hahaa, pääsen oikein pomottamaan....No ei vaan, mutta katsotaan miten menee.

Huomenna tilipäivä ja lapsilisäkin tulee. Kävin verkkopankissa syöttämässä laskut niin eihän siitä sitten paljon enään jääkkään...Uutta odotellessa.

Lukiolaisella koeviikko menossa. Eilen oli uskonta ja huomenna matikka. Minun aikana ei koeviikkoja ollut, ei ehkä sopisi minulle. Koe silloin tällöin oli kyllä parempi vaihtoehto. Mutta nyt on näin.