Suunnittelin meneväni tänään maalle, noita puuhommia kyllä olisi. Mutta ei jaksa ei. Tiistai ja keskiviikko pitäisi olla vapaata, jos silloin. Nykyään tosiaan asutaan rivitalossa eikä tuosta lämmityksestä nyt niin tarvitse huolehtia. Kunhan muistaa sähkölaskun maksaa. Mutta kun koittaa tuo maalle muutto niin sitten lämmityskin monipuolistuu (monimutkaistuu). Siellä siis talo lämpiää öljyllä ja puulla. Ja öljyhän on kallista ja puuta saa omasta metsästä. Eli puuhommia pitää tehdä! Mies on ahkera ja pojatkin niitä jo tekevät. Minä harrastelen, kuntoilumielessä.

Työpäivä tosiaan tänään, 3,5 tuntia tuli ahkeroitua. No, tuli edes sunnuntaikorvaukset. Mutta mehut ihan poissa, väsy väsy. Torkahtelin sohvalla. Huomenna on vaan kuuteen meno, voi nukkua vähän pitempään.

Nuorempi kävi uimassa tuossa virrassa. Täällä asutaan tosiaan vesien ympäröimänä. Uimarantoja on mistä valita tarpeen mukaan. Kivenheiton päässä on tuo lähin ranta, hyppytelineille vähän pitempi matka. Maallakin on "oma" ranta. On meillä rantaoikeus siihen, anopin ja apen rantahan se nyt virallisesti on. Lapsena ei järviä ollut niinkuin täällä, mies aina ihmettelikin sitä kun oli omassa rannasas aina tottunut uimaan.

Tuossa sohvalla makoillessani tyhjensin digiboxia ja katsoin Hyvät ja huonot uutiset. On se kyllä hyvä. Mikään ohjelma ei naurata niin paljon. Ja Tuomas Kyrö ja Janakkala!!!!!

Jos vähän piristyisi ja tekisi kotihommia että pääsee taas nukkumaan.