Aamulla kännykkä herätti 3.50 mutta heräsin kyllä jo ennen. Huonosti tuli nukuttua...Ei sitten muuta kuin töihin. Vaihteeksi pyörällä kun mies tarvitsi autoa. Tai onhan hänellä omakin mutta mun autossa on takakoukku ja oli peräkärrihommia. No eihän mulla ole työmatkaa kuin 2 kilometriä. Mutta laiskuuttani menen usein autolla, varsinkin kun on aikainen aamu. Seli seli.

Töissä ärsytti tupakointi. Siis sehän on kielletty. Ja naiset käy salaa. Ok mutta kun mun pitäsi valvoa sitä asiaa. Ja jos meidän asiakas on asian kieltänyt niin mun on asiaan sitten puututtava. Eli maanantaina odottaa kiva homma. Kiva tommosia kuuskymppisiä tätejä torua tupakoinnista....Kysyin isolta pomolta miten menetellään ja suullinen varoitus. Eli ajattelin maanantaina pitää vakavan keskusteun asiasta ja kerron että toivon että ei tarvitse antaa varoitusta. Joo. Näin teen. Itse en ole pahemmin polttanut, mitä nyt 18-vuotiaana kokeillut mutta ymmärrän että ovat koukussa. Nikotiinipurkkaa tai niitä laastareita...

Töistä kun tulin olin toosi väsynyt ja nuukahtelin takapihalla auringossa. Rusketusrajatkin tuli! Vähän siitä tokenin ja aloittelin uutta pitsiliinaa. Siinä virkatessani katselin raparperiä ja sitten päätinkin kokeilla raparperipaistosta. Siis aivan yksinkertainen homma: vuoan pohjalle pilkottuja raparpereja ja päälle reilusti sokeria. Sitten rasvasta ja vehnäjauhoista murumainen seos siihen päälle. Ja uuniin. Tuli hyvää. Jos vielä olisi ollut vaniljakastiketta tai jäätelöä olisi ollut parempaa. Ehkä ensi kerralla.

Poika tuli 16.30 bussilla koulun pihaan. Mukavaa oli ollut . Pojan kaverilla tosin oli ollut migreeni eilen ja oli siellä oksennellut. Ei mukavaa varsinkaan reissussa. Väsynythän tuo kaveri on, lähti vielä pyöräilemään kaverin kanssa.

Huomenna taas töihin ja herätys 3.55. Taidan mennä autolla, tarvitsen sitä töissäkin ja tulen kaupan kautta kotiin.